Hauríem d’estar uns quants dies donant les gràcies a Tom Odell pel que ens va regalar ahir dilluns a la nit. No té nom el que vam viure totes les persones que assistíem al seu concert de la Sala Barts de Barcelona. Aquest home és un GENI. Una BÈSTIA sobre l’escenari. 

El concert va iniciar-se quan passaven uns minuts de les 9 del vespre i després que Picture This obrissin una nit que poques persones podrien haver imaginat que seria tan gran. Des del primer instant que va sortir a l’escenari en companyia dels seus tres músics la gent del públic no podia fer cap altra cosa que cridar (en alguns moments potser fins i tot massa), saltar i vibrar amb cadascuna de les propostes que el britànic tenia preparat per tocar, sempre amb la companyia del seu estimat piano.

En alguns moments de la nit em va venir al cap la imatge del també britànic Elton John. Jo si fos Elton John, estaria enamorat amb Tom Odell. Feia molt temps que no veia a ningú tocar amb aquesta força, passió i energia que té aquest jove. Potser Jamie Cullum…

- Publicitat -

La gira de presentació de “Jubilee Road” va servir per escoltar cançons del disc, tot i que curiosament no ho va fer el senzill ‘If you wanna love somebody’, potser perquè Odell tenia ganes de començar la setmana amb energia i va optar per temes com ‘Son Of An Only Child’, en una versió de 10 minuts per posar-se dempeus i aplaudir durant una bona estona. Tampoc va faltar el clàssic ‘Another love’, ‘I Know’, ‘Concrete’ o ‘Magnetised’, la peça que servia per tancar una nit que trigarem a oblidar.

Una vegada més, gràcies, gràcies, gràcies, moltes gràcies Tom.

Vídeo: Youtube