Sold out és el denominador comú quan The Cat Empire trepitgen terres catalanes. Ens endinsem dins d’una Razzmatazz plena de bat a bat amb un públic engrescat que després demostraria el seu coneixement profund de tota la discografia de la banda i la seva resistència adquirida després de molta experiència en els seus concerts.

El grup surt amb una bona posada en escena, sempre s’espera qualitat davant de grans músics i els súbdits de l’imperi felí no van defraudar. Ja no és notícia que pel que fa al so, la sala Razzmatazz no és precisament un luxe, però el públic omple amb els pulmons qualsevol freqüència que quedi sense protagonisme durant el directe.

Els clàssics sonen i encanten com sempre, les novetats són rebudes amb una energia contagiosa i la sala sencera canta i balla al compàs dels ritmes fusionats d’una de les bandes més versàtils dels últims anys. No només són uns músics d’una categoria enorme, també saben com portar a un públic per totes les etapes d’un directe amb un set list dinàmic i ple de color.

- Publicitat -

Després d’haver viscut un dels vespres més màgics d’aquest mes i amb el record de tota la sala corejant la melodia de “Still Young” minuts després que la cançó acabés, fent així sortir el grup un altre cop per regalar uns quants compassos extra, el públic, més que satisfet, dóna per acabada una vetllada trepidant i festiva que no serà fàcil d’oblidar.