Entrar a la Sala Razzmatazz va ser fàcil, però mai saps què esperar d’un concert com el de Niall Horan. 
Una de les fans que havia assistit al Meet&Greet i al SoundCheck explicava que Niall Horan havia admès que se sentia més còmode tocant en recintes grans. També deia que l’experiència al M&G havia estat molt bona, que el cantant havia sigut molt amable tot i que es queixava del comportament d’algunes fans perquè havien començat una baralla amb els caps de seguretat de Razzmatazz perquè volien baixar. Segons l’equip del cantant, les primeres a baixar haurien d’haver estat les entrades de Meet & Greet, però va haver-hi una baralla i tirons tan forts que al final es va barrejar SoundCheck amb M&G.
La sala es va omplir ràpidament des del moment en què les portes es van obrir al públic d’entrada general a les 18:30. La telonera de Niall Horan, Julia Michaels va fer saltar i ballar als assistents amb el seu encant, que estava alterat. Durant uns minuts, abans que ella comencés, les fans van estar cantant cançons de One Direction, fent que alguns ens preguntéssim si estàvem assistint al concert correcte en comptes.  No eren tant els crits de les fans, sinó les cançons que cantaven el que feia que no s’entengués bé si realment els hi agradava l’àlbum de Horan o estaven allà perquè era un exmembre de One Direction. 
Michaels va fer una molt bona actuació, molt animada i agraïda d’estar allà; es va mostrar gratament sorpresa pels crits i l’ovació que estava rebent. Niall Horan no va trigar molt a sortir, ho va fer amb energia i un gran somriure. 
Les primeres cançons que va cantar van ser les balades que tenia l’àlbum, Horan estava amb la seva guitarra i la seva banda. La sonorització de la Razzmatazz estava bé i els crits de les fans ambientaven les cançons tot i que es va poder apreciar la bogeria de les fans cada cop que feia un cover d’alguna cançó de One Direction. 
El moment sorpresa arribava quan va presentar una de les cançons que presentava no estava dins de l’àlbum, es va asseure i va cantar tocant el piano. L’irlandès va demostrar durant tot el concert l’agraïment i l’amor que sentia per les seves fans. Va demanar silenci i que tothom guardés el mòbil quan tocava Flicker, la cançó que deia que era la seva preferida de l’àlbum. 
El concert va acabar amb On My Own, on tant el cantant amb la seva banda com el públic ho van donar tot fins al final. Definitivament, que tingui la gira amb les entrades esgotades s’entén i no perquè les fans siguin les de One Direction, sinó perquè Horan ho dóna tot a l’escenari d’una manera espectacular. 
- Publicitat -