The Hunna i Coasts van arribar a Barcelona per realitzar el seu primer concert a la ciutat. Les dues bandes, després d’aconseguir l’èxit a les llistes musicals britàniques, van començar la gira europea que els ha portat a tocar a diferents ciutats importants, com Copenhagen, París o Amsterdam, fins arribar a Barcelona. 
La Sala Bikini semblava un lloc ideal per a l’estrena de les dues bandes a la ciutat, però segurament degut a la data del concert, un diumenge a la nit, i la poca promoció que se’n va fer, l’entrada no va ser gaire exitosa. La sala es veia buida i gairebé tots els assistents eren britànics que ja coneixen les bandes del seu país d’origen. Això també va influir en el directe, ja que els britànics, sobretot The Hunna, van escorçar el seu Set List per acabar abans, sense realitzar cap bis. Tot i així, tan Coasts com The Hunna ho van donar tot mentre tocaven, i els assistents van gaudir. Cap cosa a retreure, excepte potser la falta d’algun tema important per part de The Hunna, com Summer
Després de la gira europea, els britànics començaran una gira per Estats Units, on ja hi han sold outs en ciutats clau com Los Angeles o Nova York. 
Esperem que tornin aviat, i que puguin tocar amb més públic i en un altre horari, i d’alguna manera treure’s aquesta mala espina que segurament els ha deixat aquest primer concert a la ciutat.
Tot seguit podreu veure algunes fotos del concert.
Fotos i text: Martí Resta
COASTS
THE HUNNA- Publicitat -