Després del llançament del seu àlbum debut en l’estiu de 2016, The Hunna s’han convertit com una de les grans promeses del Regne Unit – van arribar al lloc número 3 de la llista de música alternativa i en el 13 de la llista general.

Han tocat a Reading and Leeds Festival, penjat el cartell de sold out a Londres (Brixton Academy), Southampton, Bristol, Newcastle, Glasgow i Manchester, i amb els singles ‘Bonfire’ i ‘You & Me’ han obtingut més de 45 milions de reproduccions a Spotify. La banda ha estat promoguda per BBC Ràdio 1 amb ‘Never Enough’ arribant a la B-List i obtenint ‘el suport de persones com Huw Stephens, Clara Amfo i Greg James’.
La seva obra està influenciada per nombrosos artistes de molt diferent índole, entre els quals destaquen Queen, Kings of Leon i Foals.

El proper 25 de maig la banda publicarà el seu segon disc “Dare”.

- Publicitat -

Després del pas de The Hunna per la primera edició del Ballantine ‘s True Music Festival i el recent pas de Coasts per l’última edició de l’Arenal Sound, ambdues bandes anuncien ara que tocaran a la Sala Bikini de Barcelona el 25 de febrer. Entrades a la venda a LiveNation.