El nom del darrer disc del grup, ja és una declaració d’intencions: Good times. I això és el que hi ha hagut durant tota la nit a la Sala Apolo de Barcelona. La banda iniciava el seu concert, sabent que els propers dies tindria totes les entrades exhaurides en la resta de ciutats espanyoles on actuava. Barcelona no va voler ser menys i va presentar una sala que feia goig i on tothom tenia ganes de passar una bona estona des del primer minut.
Tot i que el disc que més han fet sonar ha estat el darrer, també hi ha hagut temps per escoltar cançons antigues, que sempre va bé recordar, amb una banda que ho dona tot en directe i amb un cantant com Björn Dixgård, que continua demostrant que té una veu que enamora a qualsevol.
La majoria de cançons han estat ballables i plenes de ritme, però també hem sentit un parell de “lentes”, com Break us o Ochrasy, que ha estat la darrera en sonar, abans dels bisos. El problema que tenen les cançons més tranquil·les, és que t’adones com algunes persones no saben estar calladetes i aprofiten l’estona per posar-se a parlar de coses random i demostren el poc respecte cap al músic. Això no només ha passat aquesta nit, és una constant de la majoria dels concerts.
Evidentment que no han faltat temes com Down in the past, Gloria, Mr Moon, la recent Shake o Dance with somebody, que ha estat el colofó final, amb tot el públic cantant-la, per rematar una nit on tothom ha ballat.

Nota: 7,5/10


Marc Clapés

SETLIST

- Publicitat -
 1. San Francisco Bay
 2. All the Things
 3. White Wall
 4. All My Senses
 5. Dancing All the Way to Hell
 6. Good Times
 7. One Two Three
 8. The Band
 9. Mr. Moon
 10. You Got Nothing On Me
 11. Break Us
 12. Voices on the Radio
 13. Down in the Past
 14. Sweet Ride
 15. Gloria
 16. Ochrasy
 17. Shake
 18. Dance With Somebody