Els anys no passen per Lax’n’Busto, que tot i la bona forma sobre els escenaris, estan celebrant els seus 30 anys com a banda i ahir van tancar la seva gira, que els portarà ara a un descans absolut, sense data de tornada ni cap nou disc en un futur pròxim.

La nit va ser una autèntica celebració d’aquests 30 anys, on van sonar totes i cadascuna de les cançons que han fet gran a la banda del Vendrell. I per si no n’hi hagués prou, van haver-hi artistes convidats, com Glaucs, Gossos o el primer cantant del grup, Pemi Fortuny que va ser enormement ovacionat per tot el públic que omplia la sala Razzmatazz.

Al final, després de més de 2 hores de concert va tocar acabar, amb un missatge clar: Tornarem.

- Publicitat -

En els pròxims dies, compartirem una entrevista que hem fet amb el grup, així com un reportatge sobre la nit d’ahir.