La britànica Ellie Goulding, va actuar al Sant Jordi Club, que ni de bon tros estava ple, però que tenia un bon grapat de seguidors incondicionals, que van vibrar amb cadascuna de les cançons que l’artista va oferir.

La majoria del repertori, estava format per cançons del seu últim disc Delirium, que segurament no passarà a la història com un dels millors de la seva carrera, però que ens deixa bons temes com Lost and found, Army o el senzill On My Mind.

La cantant estava acompanyada per algunes coristes, ballarins i músics que la seguien a la perfecció.

- Publicitat -

Tot i que Delirium té un senzill potent com On My Mind, la majoria del públic va estar especialment motivat amb temes com Outside o I need your love, dues produccions de Calvin Harris, on la cantant posa la veu. També van funcionar peces com Burn, Anything could happen i com no, la més esperada de la nit, Love me like you do, que va sonar per tancar el concert.

FOTOGRAFIES I VÍDEOS DEL CONCERT
(clica a la imatge per fer-la més gran)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS