Hozier ha actuat per primer cop a Barcelona, on ha presentat el seu disc de debut, aquell treball on trobem el tema Take Me To Church, la cançó més coneguda d’aquest cantautor irlandès, que ha aconseguit fer sold out a la sala Razzmatazz.

Una sala, que s’ha omplert de públic molt variat i molt cridaner, que ha sobtat bastant amb la proposta que s’oferia a sobre de l’escenari. En alguns moments, semblava que la gent s’havia equivocat de concert.

Hozier només té un disc, i això es nota, i clar, no totes les cançons del disc són igual de brillants. La recta final del show, s’ha fet bastant fluixa, sort que abans dels bisos ens tenia reservat el seu gran èxit, Take me to church.

- Publicitat -
FOTOGRAFIES I VÍDEOS DEL CONCERT
(clica a la imatge per fer-la més gran)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS