El cantant irlandès Hozier actuarà al Poble Espanyol el dia 30 de juny de 2024. Amb una cartellera que comparteix amb més de vint grups i cantants, el festival convoca a artistes molt diferents que pujaran a l’escenari des del dia 24 de juny fins al 21 de juliol. 

El cantant i compositor Hozier va saltar a la fama l’any 2014 arran de la publicació de ‘Take me to church’, cançó que el va posicionar al capdamunt de les llistes d’arreu del món i va rebre una nominació als Grammy per cançó de l’any. 10 anys després, el seu àlbum “Unreal Unearth” li ha obert les portes d’una gira mundial. Després de moltes dates als Estats Units, Hozier torna a Europa, amb una actuació el 30 de juny a l’Alma Festival, a Barcelona.

L’Alma Festival és un esdeveniment que té lloc a l’emblemàtic Poble Espanyol de Barcelona. Reuneix a artistes nacionals i internacionals de renom per oferir una experiència musical única. Alma s’ha convertit en un dels grans esdeveniments musicals de la capital catalana. 

- Publicitat -