Feia 8 anys que Bryan Adams no actuava a Barcelona, tot i que fa un parell d’anys va passar pel Festival de Cap Roig, l’espera per veure’l era evident entre els seguidors que omplien la part habilitada del Palau Sant Jordi.
I el cantant no va defraudar al públic i va oferir un repertori ple d’èxits, alguns no molt habituals en anteriors gires, però que van deixar una sensació molt agradable entre tots els assistents.
La nit va començar amb una de les cançons del seu nou disc, Get Up, Do What Ya Gotta Do, per acte seguit, enllaçar-la amb una d’aquelles que sempre va bé escoltar, Can’t Stop This Thing We Started.
Reckless va ser un dels discs on va rescatar més cançons, i és que amb els anys continua sent un dels més importants de la seva carrera. Així, van sonar des de Kids Wanna Rock, Run to You, Somebody o els seus grans èxits Summer of 69 i Heaven.
L’actual gira, que havia començat feia poques nits a Granada, serveix per presentar el seu nou disc Get Up, però el cantant tan sols va tocar 4 de les peces del treball, una d’elles la sensacional You Belong To Me.
A part de ser un gran cantant i tenir una veu molt personal i que t’atrapa, Bryan Adams, sap estar sobre l’escenari, i els músics que l’acompanyen des de sempre, es mostren segurs amb el que fan i demostren que el rock està més viu que mai. I els que es pensen que Adams, és un cantant de balades, van ben errats. Les guitarres van sonar amb més força que mai, però evidentment també hi va haver temps per les famoses balades, com Everything I Do (I Do It For You) o Have you ever really loved a woman.
Però Adams, va demostrar que no només viu de les balades i ens va regalar The Only Thing That Looks Good on Me Is You, just abans d’abandonar l’escenari, per encarar la recta final amb els bisos.
Uns bisos d’allò més generosos, fins a 5 temes va arribar a tocar, la majoria d’ells, sol sobre l’escenari, tan sols amb l’ajuda d’una guitarra acústica, on va aprofitar per rescatar una de les peces del disc Tracks of my years, She Knows Me, un dels moments més fluixets de la nit. Per sort, instants després arribaria Straight From The Heart, amb un moment de màxim feedback entre el públic i el cantant.
Després d’unes paraules d’agraïment cap a tots els que érem al Palau, va posar la cirereta amb All For Love, amb una imatge preciosa des de les grades, il·luminades gràcies als telèfons mòbils.
Al final, va tocar 26 cançons i tot i això, ens vam quedar amb ganes de més. Quan es van encendre les llums, vam marxar resignats, tot pensant que no en teníem prou.


Marc Clapés
- Publicitat -