Els britànics The Bohicas, una de les sensacions de la temporada al Regne Unit, van actuar per primera vegada a Razzmatazz (i segona a Barcelona, després del seu pas pel Primavera Sound), on van presentar el seu primer disc The Making Of, davant d’un públic, que no venia només pel concert, sinó per aprofitar aquella nit de l’any, en la qual la festa dura una hora més, per allò tan bonic del canvi d’hora.
Des d’alguns mitjans, s’apunta que el grup ve a ser com el relleu dels Arctic Monkeys, tot i que personalment crec que de moment no arriben al seu nivell. Suposo que per això, tant abans, com després del concert, vam poder escoltar algunes cançons del grup d’Alex Turner.
Si passaves per allà i no sabies qui estava actuant, ho tenies una mica complicat a causa d’aquesta moda de posar fum, que no et deixa veure absolutament res. Det fet es comenta que darrere del grup hi havia una pancarta amb el seu nom.
El disc que presentaven, té algunes perles com I Do It For Love, Girlfriend, The Making Of o Swarm, tot i que des del públic es cridava amb insistència, To Die For. Totes elles van sonar i em van deixar amb la sensació de què no ens trobem davant d’uns nous Arctic Monkeys, però sí amb un bon grup, que té bones cançons i que et fa passar una bona estona en directe.
I a partir d’aquí, el temps ho dirà.

- Publicitat -
Marc Clapés