El dia 21 d’agost sortirà a la venda The Making Of, el debut musical dels britànics The Bohicas, una banda que està en boca de tots, per la seva qualitat, demostrada en les primeres cançons que hem pogut anar escoltant.

La banda la formen Dominic McGuinness, al costat dels seus amics de l’escola, Dom John (guitarra) i Brendan Heaney (bateria) i el baixista Ady Acolatse.

El 2014 van editar el seu primer EP, format per 4 temes i un any arriba el seu esperat disc, que ens fa pensar amb bandes com Jet o els primers discs dels Arctic Monkeys. De fet el treball l’edita Domino, la mateixa companyia de la banda d’Alex Turner o de Franz Ferdinand.

- Publicitat -

La banda va actuar en l’edició d’enguany del Primavera Sound, però tornaran el 24 d’octubre per actuar a la sala Razzmatazz. Les entrades ja estan a la venda.