Oques Grasses continua consolidant-se com un dels grans grups en llengua catalana de casa nostra. La publicació del seu sisè disc, Fruit del deliri, ha estat un dels esdeveniments musicals de l’any, sobretot si es té en compte la bona rebuda que ha tingut per part de la premsa i del públic, que l’ha reproduït sencer pràcticament mig milió de vegades, una xifra extreta dels més de cinc milions de reproduccions que sumen les seves cançons en tan sols una setmana.

La banda osonenca, comença la gira de presentació del disc amb els concerts al Cruïlla DO Terra Alta i al Festival Strenes amb totes les entrades exhaurides. Fins a l’octubre, Oques Grasses actuaran a festivals catalans, del País Valencià, Madrid i Mallorca.

Oques Grasses comença la gira de presentació del seu sisè disc, Fruit del deliri, amb els concerts al Cruïlla DO Terra Alta de Batea i al Festival Strenes amb totes les entrades exhaurides.

- Publicitat -