Alfred Garcia suma dos mesos amb ‘Els teus ulls’ com la cançó en català que més sona a les ràdios musicals del nostre país. La nova aventura en català pel músic del Prat està sent tot un èxit i són moltes les persones que s’han enganxat a la seva lletra i melodia.

La Nadala de Joan Dausà ‘Per nosaltres i els de dalt‘ ha estat la segona que més ha sonat el darrer mes, seguida per la nova versió del ‘Vull estar amb tu’, d’Els Catarres, Stay Homas i Zoo. El ‘Rikiti’ de Mama Dousha es manté al top 10, igual que ‘Tornem a casa’ dels Tyets. La Fúmiga suma 12 llocs i se situa sisè amb ‘Tornar’, mentre que Roger Padrós debuta al setè lloc amb ‘El temps’. Stay Homas i Figa Flawas (per partida doble) tanquen un top 10 on només apareix la Mushka a ‘Diabla’ com a única cantant femenina.

Fora del top 10 sí que trobem presència d’artistes femenines, tot i que no és per llençar coets: Julieta debuta el tretzè lloc amb ‘Lokura’ i Sara Roy al 18 amb ‘Ballant sota la lluna’. Scorpio, les Coco o lal’Ba complementen la presència de dones entre el més radiat durant el mes de gener.

- Publicitat -

Manu Guix també s’estrena a la llista amb ‘No ens cal res més’, així com la cançó de Jordi Ninus per Cap nen sense joguina amb ‘Un somriure innocent’.