‘Els teus ulls’, de l’Alfred Garcia s’ha alçat fins el primer lloc de les cançons que més han sonat a la ràdio musical de Catalunya durant el darrer mes. Precisament aquesta setmana l’artista també ha assolit el lideratge de la Primera Llista, que podria revalidar aquest mateix dissabte.

Els Catarres es mantenen segons amb la nova versió del ‘Vull estar amb tu’, mentre que ‘Rikiti’ de Mama Dousha cau al tercer lloc. Bon debut dels Tyets amb ‘Tornem a casa’, des de la plaça 4. També debuta Joan Dausà amb la nadala ‘Per nosaltres i els de dalt’, des de la setena posició; o Stay Homas des de la 9 amb ‘xinu xanu’.

Fora del top 10, Lildami i Els Amics de les Arts se situen tretzens amb ‘Saps fer-ho’; Els Catarres i Figa Flawas són catorzens amb la nova versió de ‘Jenifer’; Scorpio ‘M’enxixo’ (16); Lal’Ba ‘Per una nit’ (17); La Fúmiga ‘Tornar’ (18); ‘L’amor no està de moda’, de Mama Dousha al 26 i Martigo amb ‘Sakura’ al 27.

- Publicitat -