Foto: Marta Mas

Aquest mes de setembre les emissores de ràdio del país han continuat punxant ‘La platja‘, la cançó que ha unit Stay Homas i The Tyets, que ha sumat 3 mesos com la cançó més radiada al país, segons l’APECAT.

‘La platja’ s’ha convertit en la banda sonora d’aquest estiu 2023 i una de les cançons més importants del 2023. De fet a Spotify ja suma més de 4,6 milions de reproduccions des de la seva estrena a mitjans de juny.

Pocs canvis respecte al mes d’agost amb Buhos, Joan Dausà, Miki Núñez i Figa Flawas en el top 5. Dins del top 10 també trobem ‘Olívia’ i ‘Coti x Coti’, dels The Tyets o ‘Postal barata’ de la Suu, sent l’única referència femenina del top 10.

- Publicitat -

Els Amics de les Arts debuten amb ‘Tothom es separa’ des del lloc 12, mentre que Mama Dousha situa ‘Rikiti’ a la plaça 14, en la que suposa la seva estrena a la llista. També debuten Porto Bello amb ‘Bla bla bla’ al 15; ‘Llimona i sal’, de Coco al 17; ‘Millor del que pensava’, de Flashy Ice Cream al 18; ‘Fes-m’ho tot’, de Les Montses al 21; ‘Supernova’, de Sexenni al 25; i Santa Salut i Fran Massarelli amb ‘Sweet weekend’ al 29.