Foto: Marta Mas

‘La platja’, l’èxit viral dels Stay Homas amb The Tyets, ha estat la cançó que més ha sonat a la ràdio del nostre país durant aquest mes de juliol que estem a punt de tancar. Així ho certifica l’informe mensual que publica APECAT.

També ha estat un bon mes per Miki Núñez, que veu com el seu ‘Gelat’ també debut a la llista directament des de la posició 3. Per la seva part, Joan Dausà escala fins el segon lloc amb la nova versió del ‘Jo mai mai’. Gran pujada també de Sexenni que amb ‘Per la borda’ sumen 11 llocs i ja són setens.

La nova versió d’El món de veritat’, de Buhos amb Juan Magan, s’estrena des del sisè lloc, mentre que ‘Xalalà’ la col·laboració de Figa Flawas amb Lluís Gavaldà debuta des del novè lloc.

- Publicitat -

Fora del top 10 també trobem altres novetats a la llista: Ginestà ‘De tot el món’ (12); Suu ‘Postal barata’ (15); Lal’Ba ‘Parella imperfecta’ (16); La Fúmiga ‘Finals’ (20); Edu Esteve ‘La cadena’ (22); Ramon Mirabet ‘El crit’ (23); Julieta ‘T’enxules’ (26); Sara Roy ‘Tocar el cel’ (27); i Paula Valls ‘És estrany’ (29).