Coachella 2023, una edició marcada per l’èxit

El festival ha comptat amb actuacions molt esperades d'alguns dels grans artistes del moment

Coachella, el festival de major magnitud als Estats Units, va tancar aquest cap de setmana amb un èxit aclaparador i grans artistes al cartell. És un dels esdeveniments més esperats de l’any, i donada la seva importància no sorprèn trobar-hi alguns dels artistes més importants del moment. Rosalía, Bad Bunny o Blackpink són només alguns dels noms que han trepitjat l’escenari aquests dies. Han estat dos caps de setmana plens d’actuacions memorables, per tant aprofitem per repassar alguns dels moments més destacats que ens ha deixat el festival.

1. “If Only I” en primícia

El grup Two Friends va actuar el primer dia presentant el que és el seu nou tema inèdit,” If Only I”. Una actuació que va començar en solitari i que va acabar amb Bebe Rexha a l’escenari. El tema i les col·laboracions (a les quals s’hi afegeix Loud Luxury) va despertar el furor entre el públic. S’espera que el llançament oficial de la cançó sigui al llarg d’aquest estiu.

- Publicitat -

2. El retorn de Frank Ocean

Després de cinc anys, l’artista nord-americà va fer la seva reaparició als escenaris dins d’aquest gran festival. Deixant de banda que el públic va haver d’esperar més d’una hora per veure sortir Frank Ocean, aquest va obrir l’actuació per la porta gran cantant “Novacane“. Tot i que cantant va aclarir que no estrenaria música nova en aquell show, va confirmar que el nou àlbum és una realitat i està més a prop del que ens pensem. Deixem un dels moments més destacats que va brindar l’artista.

3. L’esperada actuació de Bad Bunny

Si hi havia un nom que generava grans expectatives al llarg del primer cap de setmana, era Bad Bunny. El cantant Puerto Riqueny va actuar el primer dia de festival, deixant, per tant, el llistó molt alt de cara a les següents jornades. Un dels temes més esperats, i amb l’artista va obrir el show, va ser “Titi me preguntó“. Un públic més que entregat i un Bad Bunny que ho va donar tot a l’escenari. Clarament, una combinació que té molts números de convertir-se en guanyadora.

4. El “Motochella” de Rosalía i Rauw Alejandro

La cantant de Sant Esteve Sesrovires va prometre donar-ho tot i això va fer. Durant l’hora que va passar a l’escenari, va brindar al públic un show complet, com als que ens té acostumats, repassant alguns dels seus grans hits com Saoko, Bizcochito o Héroe, d’Enrique Iglesias. Però el gran moment d’aquesta actuació va arribar quan, de la mà del seu promès Rauw Alejandro, Rosalía va interpretar VampirosBeso. Dos temes finals que van embogir al públic i segur que van deixar amb ganes de més.

5. L’aparició estel·lar de Zendaya

Si bé és cert que el concert de Labyrinth ja va estar plena de grans moments, tot el públic es va endur una sorpresa quan va aparèixer a l’escenari Zendaya per cantar All Of Us, tema que forma part de la banda sonora d’Euphoria (sèrie de la qual n’és la protagonista).  Aquells qui eren fans de la sèrie ja havien gaudit prèviament de la cançó I’m Tired, que també es troba al repertori de la sèrie. L’actuació amb Zendaya, però, passarà a ser de les més recordades del festival.

6. BLACKPINK trencant rècords

El grup de k-pop va demostrar l’auge continuat del gènere en convertir-se amb la retransmissió amb més espectadors de la història del festival. Ni més ni menys que 250 milions d’espectadors van veure l’actuació en directe a través del seu canal de YouTube. El grup coreà, format per Jennie, Jisoo, Rosé i Lisa va presentar alguns dels seus temes més exitosos a l’escenari d’un dels festivals més prestigiosos del món.

Dos caps de setmana de Coachella que han tancat amb grans actuacions d’alguns dels artistes del moment. L’edició d’aquest 2023, per tant, ha estat un èxit rotund i ens ha deixat amb grans moments, com els protagonitzats per Rosalía, Bad Bunny o BLACKPINK, que van ser dels més esperats i van acomiadar aquesta edició del festival en gran.