Rosalía i Rauw Alejandro han llançat recentment el seu primer EP conjunt titulat ‘RR’, una crònica sonora de la seva relació que inclou tres cançons: ‘Beso’, ‘Vampiros’ i ‘Promesa’. Conjuntament amb el llançament de l’EP també van treure el videoclip de ‘Beso’, que enregistra des dels seus propis iphones la química que desprèn la parella.

Tres setmanes després d’aquest llançament, treuen el videoclip de ‘Vampiros’; rodat a Barcelona -que ja era una referència de la lletra de la cançó- , produït per Canadà i dirigit pel colombià-nord-americà Stillz. La parella passeja carismàtica per diversos carrers del Raval. Ensenyant els ullals, i enfundats en abrics de pell i crucifixos, arriben al distintiu Bar Marsella.

Rosalía i Rauw es prenen uns glops d’absenta mentre repassen amb la mirada algun coll d’altres clients, asseguts en les cadires de fusta, d’aquest bar ataquinat de miralls en els que els vampirs no s’hi reflecteixen. La parella segueix deambulant per la ciutat fins aturar-se a Marina, concretament a la reconeguda xurreria J. Argilés.

- Publicitat -

Aquests atípics vampirs prefereixen degustar uns bons xurros que la sang freda dels parroquians d’avançada edat del bar…

L’última parada és a l’emblemàtic espai Corberó, un edifici de 1.995 metres quadrats dissenyat per l’escultor Xavier Corberó. A mesura que va sortint el sol, podem apreciar com Rosalía i Rauw tornen a les seves vides terrenals. La parella comença a evidenciar comportaments quotidians jugant amb les seves mascotes, tocant la guitarra o esmorzant entaulats. Un detall a destacar és que, en els últims segons del clip, on ja apareixen els crèdits, veiem a Rosalía remenant uns alls. Coincideixen les llegendes i supersticions que la fórmula comú per protegir-se contra els vampirs és col·locar-se un enfilall d’alls al voltant del coll.