Miley Cyrus ha necessitat molts pocs dies després de l’estrena del seu nou senzill ‘Flowers‘ per assolir el número 1 global i destronar la polèmica sessió 53 de Bizarrap i Shakira. Ara mateix a Spotify Cyrus suma 17 milions mentre que Bizarrap i Shakira en sumen 10 durant el darrer dia.

Les dades generals també són força espectaculars, tenint en compte que la sessió 53 es va estrenar fa una setmana i ja suma més de 65 milions, només a Spotify i 142 a Youtube. Pel que fa a la cançó de la Miley, es va presentar el divendres 13 i en aquests 5 dies suma més de 47 milions tant a Spotify com a Youtube.

‘Flowers’ és número 1 a Spotify en països com Regne Unit, Estats Units, Canadà, Austràlia i ocupa el segon lloc a Espanya, un fet força destacable, en una llista on poques vegades hi ha temes íntegrament en anglès. De fet és una de les úniques 3 que trobem al top 50.

- Publicitat -