Edu Esteve va situar durant el mes de novembre el seu èxit ‘La primavera’, com la cançó en català que més s’ha emès a les ràdios del país, dades que ha mantingut durant el mes de desembre, ja que la cançó continua sent la més radiada.

La col·laboració entre Doctor Prats i Stay Homas a ‘Seguirem ballant’ se situen en segona plaça, seguits per Roger Padrós i ‘Digue’m. En quart lloc espectacular pujada de Triquell amb ‘Jugular’ que suma 9 posicions el darrer mes. The Tyets debuten al setè lloc amb ‘Bailoteo’, mentre que Scorpio també debuta amb ‘Deja vu’ a la vuitena posició. A la plaça 13 trobem la col·laboració entre Miki Núñez i Alfred Garcia amb ‘Electricitat’; Julieta i Figa Flawas situen ‘Secr3t’ al lloc 20, mentre que Habla de mí en presente també s’estrenen aquest desembre amb ‘Aire fresc’ al 24. Un parell més de novetats a la posició 27 amb Fortuu i ‘Només diga’m per què’ i Sergi Carbonell a la 30 amb ‘El viatge’.

- Publicitat -