Edu Esteve ha situat ‘La primavera’ com la cançó que més ha sonat durant el mes de novembre, en plena tardor. La proposta del cantant de Badalona ha triomfat i s’ha situat al número 1 de les ràdios del país desbancant ‘Digue’m’, de Roger Padrós, que cau al segon lloc.

Els Buhos també sumen posicions i ja són tercers amb ‘La pluja tropical’, mentre que a continuació trobem ‘Supermercat’ i ‘Seguirem ballant’. Els Clima debuten al sisè lloc amb ‘No tinc pressa‘, i la col·laboració de La Pegatina amb Els Amics de les Arts ocupa el setè lloc.

Fora del top 10 trobem el debut de Triquell amb ‘Jugular’ a la plaça 13 o el retorn de Jordi Ninus amb ‘Benvingut’ al 15. També debuta a la llista ‘Road Trip’ de Triquell (19); ‘T’esperaré’ de Doble (23); ‘Pinta’m’ de Flora (24) i ‘Sarrià Boy’ de Sexenni al 30.

- Publicitat -