Foto: Xavi Martin

Roger Padrós ha situat el seu senzill ‘Digue’m‘ com la cançó que més ha sonat a les emissores de ràdio del nostre país durant el mes d’octubre. Així ho han fet saber des de l’APECAT, on han situat el senzill de presentació del disc “La vida és millor” al número 1.

El segon lloc trobem un altre debut per la col·laboració entre Doctor Prats i Stay Homas amb ‘Seguirem ballant’. Lildami per la seva part, cau fins al tercer lloc amb ‘Supermercat’.

Blaumut debuten al quart lloc amb ‘Innocent’, mentre que Els Catarres s’estrenen a la llista també amb ‘Avui t’he vist’. Altres estrenes les trobem al lloc 7 amb ‘La pluja tropical’ de Buhos o ‘La meva gent’ de La Pegatina i Els Amics de les Arts, al lloc 8. Fora del top 10 debuten a la llista: New George amb ‘Gta’ (nº11); Julen ‘M’he enamorat’ (nº15); Alizzz ‘Que pasa nen’ (nº18); Lal’Ba ‘Abella reina’ (nº19); Laura Nine ‘WTF’ (nº23), Els Catarres ‘Un sostre fet d’estrelles’ (nº24); Joan Liaño ‘Mai’ (nº25); Flashy Ice Cream ‘Bona vida’ (nº27); Pikin amb ‘Subliminal’ (nº28) i ‘La gent que estimo’ d’Oques Grasses (nº29).

- Publicitat -