Amb l’aparició d’aplicacions com TikTok cada vegada apareixen nous artistes a les nostres vides, que en poc temps veiem a les principals llistes d’èxit. Un dels últims casos és el de Lauren Spencer-Smith, un nom desconegut per la immensa majoria de persones de Catalunya, però que segurament als Estats Units els hi sona una mica més. I és que la jove artista va participar al programa American Idol.

La cantant de 18 anys se la compara amb Olivia Rodrigo, ja que el seu popular senzill ‘Fingers Crossed‘, parla d’una ruptura sentimental, com al seu moment va fer Rodrigo amb ‘drivers license’.

Amb 16 anys es va convertir en una de les participants de la divuitena edició del concurs American Idol, tot i que no va aconseguir quedar entre les 10 primeres i va ser eliminada del programa.

- Publicitat -

Des de llavors no ha parat d’intentar forjar-se una carrera musical i ha editat cançons com ‘Back to friends’ o ‘For granted’. Però no ha estat fins a la publicació de ‘Fingers crossed’, quan li ha arribat el reconeixement.

La cançó ha estat escrita per la mateixa artista, al costat de Fransisca Hall i T.I. Jakke. Es va editar el passat dia 5 i es va convertir en un èxit viral immediat a TikTok.

‘Fingers Crossed’ va debutar a la desena posició dels temes més escoltats a Spotify, on ja suma més de 10 milions de reproduccions, mentre continua tenint presència entre els temes més escoltats a la plataforma.

El tema no compta amb vídeo oficial a Youtube, però de ben segur que durant els propers dies se’n presentarà un, després de la bona rebuda que ha obtingut.