Glass Animals van publicar el seu primer disc el 2014 però no ha estat fins el 2021 quan molta gent els ha descobert. Tot ha estat gràcies a ‘Heat Waves’ una de les cançons incloses al seu disc “Dreamland” editat el 2020, que es va fer viral a TikTok i va començar a pujar com l’escuma.

A Spotify des de llavors s’ha mantingut al top 50 del més escoltat arreu del món, però no ha estat fins les darreres hores quan el tema ha arribat al número 1, superant a pesos pesants com ‘abcdefu’ de Gayle, que feia dies que ocupava el primer lloc.

- Publicitat -

La cançó es va estrenar el juny del 2020 i ja supera els 1000 milions de reproduccions a Spotify, però també altres distincions com 7 discos de platí a Austràlia, 3 als Estats Units, un al Regne Unit i ha estat un èxit en un bon grapat de països.