Fa només una setmana, Mad Cool va comunicar que el grup Glass Animals va cancel·lar la seva actuació a l’edició, sense donar cap motiu aparent. Avui mateix, però, el grup britànic ha explicat a les seves xarxes socials el perquè de la cancel·lació i la raó no és poca cosa.

Segons sembla, el bateria del grup, Joe Seaward, va patir la setmana passada un greu accident de trànsit: un camió el va atropellar mentre circulava amb bicicleta per Dublín. A l’accident ell va quedar atrapat al remolc i va patir un trencament de crani i, a més, també es va trencar una cama. Tot i aquest greu estat, Dave Bayley, el cantant del grup ha assegurat als comunicats que “per fortuna i miraculosament, està viu” i que “després de diverses operacions, està en camí de recuperar-se”. A més, ha donat detalls dels danys que el bateria ha patit, tot i que encara no se sap quines seqüeles poden quedar. En el mateix text, Bayley es disculpa als fans per cancel·lar els concerts i demana comprensió.
A més del concert al Mad Cool, Glass Animals han cancel·lat la resta d’esdeveniments al llarg de l’any, entre els quals s’incloïen festivals telonejant a Beck.

- Publicitat -