‘Stay‘ l’èxit de The Kid Laroi i Justin Bieber ha arribat aquest 4 de novembre als 1000 milions de reproduccions a Spotify, cosa que no està gens malament, tenint en compte que la cançó es va estrenar un 9 de juliol. En menys de 4 mesos ha assolit unes xifres espectaculars i en la majoria de les setmanes la cançó ha figurat al número 1 de les més escoltades a tot el món. Es converteix en la cançó que ha necessitat menys temps per arribar a aquestes xifres i ha superat a Ed Sheeran amb Shape of you.

‘Stay’ forma part de “Fuck love 3: Over You” i va ser la segona col·laboració entre aquest parell d’artistes, després de que The Kid Laroi participés al disc de Bieber “Justice”.

- Publicitat -

És la cançó més popular del jove cantant australià, superant ‘Without you’, que està a punt d’arribar els 600 milions en la versió sense Miley Cyrus. Amb la cantant supera per poc els 100 milions.

De moment encara no entra en el top 100 de les cançons més populars a Spotify, que continua encapçalades per Ed Sheeran i ‘Shape of you’, que es va estrenar el gener de 2017 i que li queda poc per arribar als 3000 milions. En segon lloc hi ha ‘Blinding Lights’ de The Weeknd amb 2600 i Tones and I és tercera amb ‘Dance Monkey’ amb gairebé 2400 milions.

A Youtube el videoclip de Stay supera els 300 milions de visualitzacions.