Després de 3 mesos on ‘Bye Bye’ d’Oques Grasses ha estat la cançó en català que més ha sonat a la ràdio catalana, Suu i Carlos Sadness agafen el relleu amb ‘Barcelona tropical’, una peça que els darrers mesos estava situada al top 3 inamovible fins que finalment ha fet al salt al primer lloc.

Stay Homas pugen fins el segon lloc amb ‘No vull baixar’, mentre que el tercer tema més sonat ha estat ‘Massa bé’ de Doctor Prats. ‘Bye Bye’ cau fins el quart lloc, seguit de la nova versió de ‘Vull estar amb tu’ d’Els Catarres i de ‘Ja no fa mal’ de La Fúmiga i Samantha, que creix respecte agost.

Bones pujades de Les Montses amb ‘Lliure’ (posició 8), Mosaic amb ‘Ets tu’ (número 9) i ‘Petar-ho’ d’Oques Grasses, que escala 13 llocs.

- Publicitat -

Hem d’anar fins a la plaça 18 per trobar la primera novetat, en aquesta ocasió per ‘Tot és més fàcil’, la col·laboració de Sara Roy amb Miki Núñez.