Oques Grasses continua sent la banda de moda i ‘Bye Bye’ suma tres mesos sent la cançó en català que més ha sonat a les emissores de ràdio del país.

‘Bye Bye’ va ser el primer senzill de “A tope amb la vida” el nou treball dels osonencs, que els han portat a actuar per tota Catalunya durant aquest estiu amb entrades exhaurides en pràcticament tots els concerts.

La segona posició s’hi manté Suu amb ‘Barcelona tropical’, seguida de Stay Homas que debuten al tercer lloc amb ‘No vull baixar’ amb Albert Pla.

- Publicitat -

Doctor Prats amb ‘Massa bé’, la nova versió d’Els Catarres de ‘Vull estar amb tu’ o ‘Si et quedes amb mi 30 anys’ de Sopa de Cabra continuen entre el mes sonat del mes d’agost.

Bona pujada per Joan Rovira i ‘Dolce vita’ que escala 20 llocs fins al top 8. També pugen Els Amics de les Arts del 24 al 9 amb ‘No sé com t’ho fas’ i Marcel i Julia amb ‘Per la vida’.

Fora del top 10 debuten Les Montses amb ‘Lliure’ a la posició 14 i amb ‘Els Meus Amics’ a la 16. Oques Grasses també colen ‘Petar-ho’ al lloc 23.

Les llistes del més sonat a la ràdio estan confeccionades per l’APECAT i es poden consultar cada mes al seu web.