Després de molts dies ocupant el número 1 global a Spotify, ‘WAP’ la col·laboració entre Nicki Minaj i Megan Thee Stallion ha vist com un artista anomenat 24kGoldn li prenia el preuat número 1 dels temes més escoltats a tot el món, gràcies a una cançó anomenada ‘Mood‘, que canta en col·laboració de Iann Dior.

Però qui és 24kGoldn?

És un raper de San Francisco nascut l’any 2000 i que només té editat un sol disc, concretament un EP “Dropped Outta College” que va publicar el novembre de l’any passat. En aquest disc va assolir certa fama gràcies a cançons com ‘Valentino’ o ‘City of Angels’, que a dia d’avui sumen centenars de milions de reproduccions a Spotify.

- Publicitat -

Fins al moment no havia assolit grans posicions a les llistes de tot el planeta fins a l’aparició de ‘Mood’, que aquesta setmana ocupa el sisè lloc als Estats Units, el segon al Regne Unit i ja ha arribat al primer lloc en països com Àustria, Dinamarca, Irlanda, Alemanya, Suècia o Noruega. A la llista europea ja ha escalat fins a la sisena posició en tan sols quatre setmanes.

La cançó ‘Mood’ ha obtingut molta popularitat gràcies a l’aplicació TikTok durant aquest estiu i posteriorment s’ha alçat com una de les cançons de referència a tot el món.

Darrerament 24kGoldn també sona amb força gràcies al darrer èxit dels Clean Bandit ‘Tick Tock’ on també col·labora Mabel.

El seu nom també va agafar força anomenada gràcies a la col·laboració de Yungblud en un remix de ‘City of Angels’.