La cantant Miley Cyrus és tendència aquesta nit de divendres a Twitter per un crit que ha escrit dirigit especialment al president espanyol Pedro Sánchez, a qui li demana que li respongui per missatge directe.

En el missatge, la cantant recorda com Espanya es va unir al Black Lives Matter i li demana unitat contra el virus i es pregunta si l’estat espanyol també se sumarà a la campanya de Global Citizen on reclamen als líders europeus realitzar tests i tractaments contra la Covid-19, especialment en zones marginades on està tenint un greu impacte.

L’artista no només s’ha dirigit a Sánchez, ja que també ha escrit als dirigents dels Països Baixos, Irlanda i Itàlia amb el mateix text que amb el president espanyol.

- Publicitat -

Sánchez ha contestat durant el matí de dissabte explicant que Espanya ja col·labora amb algunes iniciatives i que el seu és un compromís ferm.


La xarxa va reaccionar ràpidament al tuit i va omplir Twitter de mems i respostes originals.