Tot retorn d’una gran estrella ha d’anar acompanyat d’altes dosis de polèmica i, en el cas dels tres germans dels Estats Units la polèmica està servida.

El conflicte apareix al single que han presentat els Jonas Brothers, “Sucker” és un fenomen de masses per als fans però alguns usuaris de les xarxes socials han escoltat el tema de manera més reflexiva. Aquests, han trobat semblances entre “Sucker” i “Feel It Stilldels Portugal. The Man, fins al punt de considerar-ho un plagi.

El conflicte ha arribat a l’extrem en què el grup de Portland va acusar a través d’un tuit i sense complexos que Kevin, Joe i Nick els havien copiat el hit. També han al·legat que la tornada de “Feel It Still” és molt semblant a “Please Mister Postman” de les Marveletes, d’on prové la melodia primogènita.

- Publicitat -

Les semblances entre el timbre del falset de John Baldwin i Nick Jonas encara accentuen més aquesta “inspiració” del grup. Malgrat tot, la sentència que confirma semblances o diferències entre els dos èxits està a les mans del públic.