Meghan Trainor A Very Trainor Christmas

Sembla que molts artistes ja comencen a tenir el cap en les festes nadalenques i des de fa algunes setmanes cantants com Kelly Clarkson, Gwen Stefani, Jamie Cullum, Jonas Brothers, Ava Max, Carly Rae Jepsen, Liam Payne, Robbie Williams o Meghan Trainor ja han presentat les seves propostes nadalenques i en alguns casos com el de Meghan Trainor, aquest divendres 30 d’octubre ja ha publicat “A very Trainor Christmas”, format per 18 cançons clàssiques de les festes nadalenques.

Tot això en la setmana que el mític disc de Mariah Carey “Christmas” celebra 26 anys de la seva publicació. Per tant això de publicar disc de nadales en plena tardor no és un fet aïllat d’aquest any.

Els artistes saben que l’època nadalenca és quan es venen més discs i molts ja han tret el disc, així ja tenen la feina feta.
La gran pregunta és quan trobarem de nou a les llistes el clàssic “All I Want For Christmas is You” de la Carey i si enguany tornarà a ser la cançó més popular.

- Publicitat -

A casa nostra també podem presumir de ser uns cracs pel que fa a nadales, tot i que la més coneguda continua sent ‘Quan somrius‘ de Josep Thió i de la qual se n’han fet un bon grapat de versions amb artistes diferents.

Avui et compartim les nadales que aquest 2020 s’han presentat fins al moment i que tenen com a clar objectiu destronar d’una vegada per totes a la diva Mariah Carey. Ho aconseguiran o es quedaran en l’intent?