Fa pocs dies vam coincidir al Festival Ítaca amb Oques Grasses, que enguany celebren el seu desè aniversari. I sense que nosaltres en fóssim conscients, aquella va ser la desena entrevista que fèiem al grup osonenc.

La nostra primera trobada va ser el 2013 al programa Per no dir res a Matadepera Ràdio, on en Josep Montero i en Guillem Realp van fer acte de presència i fins i tot ens van tocar una cançó en directe. Allà va néixer aquesta especial feeling que fa que siguem un dels pocs mitjans que mai tenen un no per nosaltres.

- Publicitat -

La següent conversa va ser telefònica i en aquella ocasió també s’hi va afegir l’Arnau Altimir. Era l’abril del 2016 i després de 3 anys sense parlar vam trencar el silenci amb una xerrada de 40 minuts. Quan ens hi posem no és per poca estona.

No vam haver d’esperar gaire per tornar a parlar i a l’octubre del mateix 2016 coincidíem al festival Petits Camaleons, en una conversa on s’hi va anar afegint altres membres del grup com el Miquel Rojo.

El 2017 vam tornar a parlar amb en Josep Montero al programa Per no dir res, altre cop per telèfon, realment no recordem el motiu de la trucada, però què més dóna oi?

Després d’un 2018 on van estar concentrats a preparar el disc “Fans del sol”, el febrer de 2019 vam tornar-nos a trobar per parlar del seu nou treball i per fer una mica de gresca. Va ser breu, ja que era una entrevista de promoció i aquells dies van molt de bòlit. Però igualment tots els minuts els aprofitem al màxim!

El mateix 2019 vam tornar-nos a trobar al festival Petits Camaleons de Sant Cugat, i vam anar a petar la xerrada amb ells mentre dinaven. Moments de tranquil·litat per parlar de coses random.

El 2020 va ser un any de restriccions i confinament i només vam poder conversar amb una Oca, en Josep Valldeneu ens va atendre i vam conversar a través de l’Instagram live.

El juny de 2021 vam trobar-nos al Festival Ítaca a l’Estartit, altre cop a la zona del backstage, aquells moments on apareixen altres persones de l’equip i podem aprofitar per conèixer a la família d’Oques Grasses.

Dos mesos després vam coincidir a un altre festival de l’Empordà el Portalblau de l’Escala-Empúries. Allà vam fer una conversa random (les de sempre) i amb trucada inesperada de GerryQuerryBerry.

I finalment arriba aquest 2022 i ens trobem de nou al Festival Ítaca. La banda no acostuma a fer entrevistes durant els concerts, però tothom que ens coneix una mica, sap que això nostre no són entrevistes, és una història d’amor que va néixer aquell gloriós maig de 2013. Són la gent que estimem.