El mes de maig el vam començar descobrint ‘Your power’ la nova producció de Billie Eilish, la primera de moltes propostes musicals que ens han alegrat el mes.

The Kid Laroi i Miley Cyrus van estrenar una nova versió de ‘Without You’, però també va haver-hi temps per compartir nous senzills de Coldplay, P!nk, OneRepublic, David Guetta, BTS, Anne-Marie o Sigrid.

També vam dedicar una cançó del dia al retorn de la sèrie “Friends” amb el tema principal de The Rembrandts.

- Publicitat -

I com sempre la música del nostre país va tornar a brillar amb noms com Doctor Prats, La Fúmiga amb Samantha, Stay Homas, Roba Estesa, Sopa de Cabra, Suu, Mosaic, Kids From Mars, Copa Lotus o The Tyets amb Els Amics de les Arts.

Totes les cançons del dia de Primera Fila del mes de maig ja estan a una llista d’Spotify perquè les escoltis tants cops com vulguis!