Tanquem el mes d’agost, on hem pogut gaudir de cançons que s’han convertit en fenòmens de masses com el remix de ‘Mon amour’ de zzoilo amb Aitana, però també la nova producció de The Weeknd ‘Take my breath’.

També vam dir adéu a Messi del Barça recuperant un tema de Bruno Oro, i un altre Bruno en Mars va presentar ‘Skate’ en el seu nou projecte Silk Sonic.

Ha estat un mes de col·laboracions, des de Lizzo amb Cardi B, Tiësto amb Karol G, Elton John i Dua Lipa, Selena Gomez i Camilo, Shawn Mendes i Tainy o Skrillex amb Justin Bieber. Ed Sheeran també ha presentat una nova balada anomenada ‘Visiting Hours’.

- Publicitat -

A casa hem gaudit de més cançons d’Oques Grasses, Miki Núñez o Zoo, que no han parat de fer concerts durant aquest estiu.

Totes les trobareu a la llista de reproducció del mes d’agost a Spotify.