El mes de febrer ens va regalar un bon grapat de propostes del nostre país com el nou senzill de Marcel & Júlia ‘Millor amb tu’, però també l’avançament del nou treball de Cesk Freixas amb ‘Quan no abrigui aquest món’. El cantautor Cesc va sorprendre amb ‘Keep your light’ i ens va enamorar a ‘You’. També hem tingut novetats de Ferran Palau, Maruja Limón amb Txarango, Zoo o vam recuperar el ‘Carnaval’ d’Els Amics de les Arts. Alícia Rey amb La Pau, Miquel Abras, Joan Garrido o Stay Homas també han tingut el seu protagonisme.

A nivell internacional la potent ‘Friday’ de Riton va entrar a les nostres vides, així com la desena col·laboració entre Sia i David Guetta. Green Day, Post Malone, Dua Lipa o Rag’n’Bone Man també formen part de la banda sonora d’aquest mes de febrer.

Com cada mes pots gaudir de totes les cançons del dia a través d’una llista de reproducció a Spotify!

- Publicitat -