20 SEAN PAUL FEAT. DAVID GUETTA I BECKY G

Mad Love

Si l’any passat Sean Paul va triomfar amb ‘No Lie’, aquest 2018 l’èxit ha tornat a trucar a la seva porta i ha fet el mateix amb ‘Mad Love’, una interessant proposta amb el segell de David Guetta i Becky G, una artista que sap el que és ocupar el número 1, sigui amb pijama o sense.


19 IMAGINE DRAGONS

Natural

Amb ‘Natural’ ha tornat aquells Imagine Dragons contundents i potents, com van demostrar amb ‘Thunder’ o ‘Radioactive’, cançons que demostren que el grup americà està en plena forma i que tant et pot sorprendre amb una balada com amb una peça més rockera.


18 DRAKE

God’s Plan

‘God’s Plan’ és la segona cançó de Drake amb més reproduccions a Spotify, per darrere de ‘One Dance’. Més de 1100 milions, que no estan gens malament, tenint en compte que el disc Scorpion tenia 21 temes. La cançó va formar part de la nostra llista durant 7 mesos que avalen aquesta bona posició, que tot i això no serà tan bona com la que va assolir amb ‘One Dance’, que va ser la primera el 2016.


17 ED SHEERAN

Happier

Especialista en balades, Ed Sheeran ha seguit promocionant el seu treball Divide amb ‘Happier’, una altra cançó marca de la casa, que tot i que no ha aconseguit el mateix èxit que amb ‘Perfect’ o ‘Shape of you’, sí que ens ha fet l’espera fins al seu nou disc, una mica més curta.


16 ZEDD & MAREN MORRIS

The Middle

No us negarem que aquesta és una de les propostes dance que més ens han agradat aquest any, motiu pel qual es va estar set mesos formant part de la nostra llista. També és cert que avalen la nostra decisió el fet que sumi quasi 600 milions de reproduccions a Spotify, fet que confirma que Zedd és un dels productors a tenir en compte.


15 SHAWN MENDES

In my blood

Amb ‘In my blood’ es va donar a conèixer el nou disc de títol homònim de Shawn Mendes, un canadenc que no fa ràbia a la gent, com sí passa amb algun altre que aquest any no figura entre les 100 cançons. Una balada molt bonica, que a més servia per obrir el treball.


14 ARIANA GRANDE

No tears left to cry

Com hem dit anteriorment, el 2018 ha estat un bon any per Ariana Grande, que va estrenar ‘No tears left to cry’ i que en poques hores ja era número 1 mundial. Ens agrada la cançó i ens agrada ella, per tant està més que justificat el fet que aquesta peça que suma més de 500 milions de reproduccions ocupi el lloc 14.


13 TOM WALKER

Leave A Light On

El debut de Tom Walker ha estat un dels grans descobriments que ens ha deixat l’any i tot gràcies a ‘Leave a light on’, una cançó que va començar el seu recorregut molt tímidament, però que haurà acabat l’any com una de les cançons més cercades a Shazam i amb un artista en alça.


12 SELENA GOMEZ

Back to you

La banda sonora de la segona temporada de 13 Reasons Why estava presentada per ‘Back to you’, una cançó d’una de les productores de la sèrie, la cantant Selena Gomez, que amb aquesta peça ha seguit promocionant-se a ella i a una de les sèries més aclamades de Netflix.


11 MARSHMELLO & ANNE MARIE

Friends

De nou Marshmello a la llista, en aquesta ocasió amb la cançó més cercada en un sol dia a Shazam, parlem de Friends, on col·labora Anne Marie, una artista potent que ja ha aparegut anteriorment a la llista i que amb aquesta peça va aconseguir enorme popularitat. I és que la cançó és d’aquelles que costen d’oblidar.