Aquesta setmana Shaboozey i Beyoncé han fet història a la llista Country dels Estats Units, en ser els primers músics negres que ocupen els dos primers llocs de la llista. De fet, el primer ha desbancat a ‘Texas Hold’ Em’ després de 10 setmanes de lideratge. Ho ha fet amb ‘A Bar Song (Tipsy)‘, un tema que rememora el tema de 2004 de J-Kwon ‘Tipsy’.

La cançó ha enganxat no només als Estats Units, també en d’altres països, com el Regne Unit i també ocupa el primer lloc dels temes virals a Spotify, gràcies a la seva popularitat en aplicacions com TikTok.

L’artista originari de Virginia, s’anomena Collins Obinna Chibueze i el proper 31 de maig està previst que publiqui el seu tercer disc “WHERE I’VE BEEN, ISN’T WHERE I’M GOING”. Així mateix, també l’hem pogut escoltar col·laborant al darrer disc de Beyoncé als temes ”SPAGHETTI i SWEET★ HONEY★BUCKIIN’.

- Publicitat -

Especialitzat amb la combinació de country i hip-hop, l’artista es mostra entusiasmat amb la popularitat de la seva última cançó i agraeix el suport que està rebent de companys de professió o dels seus seguidors. Va debutar el 2018 i quatre anys després va evolucionar en combinar com ningú el trap i el country.

Ara està concentrat en la promoció d’aquest nou disc, tot i que ja va teixint com li agradaria que fos el seu futur. De fet aquest cap de setmana va coincidir amb Lana del Rey, amb la que li encantaria poder col·laborar.