Des de principis de setembre que ha aparegut a les llistes d’èxit el nom de Kenya Grace, que gràcies a la seva cançó ‘Strangers‘ s’ha situat al mapa de moltes persones que desconeixien la seva existència.

Kenya Grace és una cantant i compositora britànica, nascuda a Sud-àfrica i ha passat bona part de la seva vida a Southampton, tot i que posteriorment es va instal·lar a Londres. Va començar la seva carrera al teatre musical, per passar posteriorment a la música, amb un estil que es mou per l’indie electrònic, amb tocs de drum’n’bass.

El 2021 va ser finalista als Vans Musicians Wanted, i tot i que finalment no en va ser la guanyadora, no va defallir i va continuar el seu camí.

- Publicitat -

A part de crear i cantar les seves pròpies cançons també és una bona productora musical i s’encarrega de donar el so que necessita cada cançó que fa.

El seu primer senzill va ser ‘Someone else’. Però no ha estat fins aquest any i amb el seu fitxatge per Major Records i Warner Music, quan el seu nom ha acabat d’explotar. Primer amb ‘Meteor’ i ara amb ‘Strangers’.

El comunicat de premsa parla sobre ‘Strangers’ com una cançó on els sintetitzadors juguen la mar de bé amb la bateria i el baix, tot plegat mentre Grace encamina la seva veu evocadora amb una gran delicadesa.

En aquests 11 dies des de la seva creació el tema suma més de 20 milions de reproduccions a Spotify, mentre que a Youtube el líric vídeo espera l’arribada del videoclip oficial que de ben segur farà augmentar encara més la fama d’aquesta artista. De moment aquesta setmana ja ha debutat a la posició 20 de la llista de senzills del Regne Unit, mentre que en altres països europeus ja està aconseguint bones posicions.