Setmana intensa de llançaments discogràfics a nivell internacional, amb noms propis com el de Shakira i “Las mujeres ya no lloran”, també la nova edició d’Olivia Rodrigo i el seu “GUTS” amb algunes peces inèdites, o debuts com els de Tyla i Kenya Grace.

FLETCHER publica el seu segon disc “In search of the antidote”, mentre que PNAU arriba amb el sisè “Hyperbolic”. Elbow estrenen el desè disc “Audio vertigo” i Empress Off presenten “For your consideration”. The Veronicas estrenen “Gothic summer” i els històrics The Jesus and Mary Chain mostren com sona “Glasgow eyes”. Julia Holter publica a través de Domino “Something in the room she moves”, Gossip el seu “Real power” o Starsailor “Where the wild things grow”.

A casa nostra la setmana ens deixa “A contrallum” d’en Roger Padrós; “Tot el que som” de l’Àlex Pérez; “Marrana” de Svetlana, “Bon rotllo”, dels Xanguito o “A la nit” de la Laura Gibert.

- Publicitat -