Socunbohemio és el projecte liderat pel músic Artur Viñas, que després de produir les seves pròpies cançons en solitari, des de fa uns mesos s’ha ajuntat amb Biel Colomer de Massaviu (que també produeix el disc), Ariadna Tubau (teclat), Gerard López o Oscar Acón (bateria), entre altres, i han presentat una sèrie de cançons que expliquen diferents moments d’una relació.

El primer tema va ser ‘Conte de primavera‘, posteriorment va arribar ‘Conte d’estiu‘ i ara amb l’arribada de la tardor arriba el tercer capítol, on tracta els drames que hi ha en una relació i els problemes que poden sorgir.


- Publicitat -

Les històries que expliquen aquestes cançons estan basades en antigues relacions del cantant, tot i que també hi ha algunes parts de ficció per fer les històries més rodones.

La música de Socunbohemio està present a Spotify des del 2018 amb diferents discs com “Locuras Paradigmáticas Sin sentido“, “Le Temps détruit tout” o “Les coses que no et diré mai“. Socunbohemio treballa en un disc que arribarà properament.

Socunbohemio va actuar fa uns dies a la sala Nota79 de Barcelona i vam poder conversar amb ell. Ho podeu recuperar al nostre Instagram.