Els últims dies el nom de Nea ha agafat més força a les llistes europees gràcies a ‘Some say‘ el seu primer senzill com a solista, amb aquesta peça que agafa la base de la coneguda peça dels Eiffel 65 ‘Blue’ i la transforma en una cançó que no et pots treure del cap. Ja és número 1 a Suècia, així com a Polònia, mentre que a la llista europea ja se situa fins al lloc 36 en molt poques setmanes.

Les últimes setmanes el productor Felix Jaehn n’ha fet una versió més ballable, donant-li un nou aire a la peça.

Però qui és Nea? Doncs és una compositora prou coneguda a Suècia, per les seves creacions amb Zara Larsson amb temes com ‘Lush life’ o ‘Don’t worry bout me’. També l’hem vist treballant amb Axwell o Tinie Tempah.

- Publicitat -

Tot i que va néixer a Sud-àfrica, la seva vida l’ha passat a Suècia guanyant-se un lloc a la història del pop, primer com a compositora i ara com a cantant solista.