La compositora i artista sueca, Nea, llança el seu EP debut “Some Say”. L’EP ja està disponible a totes les plataformes. Inclou el tema d’èxit internacional “Some Say”, així com el nou senzill “Drunk Enough To” i tres cançons més.

Nea ha gaudit d’un enorme èxit amb la seva cançó debut “Some Say”, que va ser llançada al setembre de 2019. El tema ha superat els 150 milions d’streams i ha assolit la certificació Or, Platí i fins i tot el Doble Platí en gairebé 10 països . A més, el senzill ha aconseguit el lloc # 1 en les llistes de ràdio d’Espanya, França, Polònia, Rússia, Bèlgica, Suïssa i, finalment, del seu país natal, Suècia, on va ocupar la posició # 1 durant 10 setmanes consecutives.

Aquesta primavera Nea també ha llançat els senzills “Dedicated” i “T G4M (Studio It ‘s Hits Spotify)”, que és una versió del senzill de Zara Larsson amb el mateix nom que Nea co-va escriure originalment. Amb l’EP Some Say, Nea llança la seva primera col·lecció de cançons pròpies, incloent el senzill “Drunk Enough To” que va escriure a Los Angeles al costat de Joe Janiak (Elle Goulding, Tove El, Britney Spears). L’EP també inclou el nou tema “Used To” escrit al costat d’un amic proper, l’aclamat artista SKOTT.

- Publicitat -

“Drunk Enough To” parla d’aquesta sensació de coqueteig i borratxera quan algú et crida l’atenció i tractes de reunir el coratge per fer un moviment “- explica Nea.

Com a compositora, Nea ha contribuït a donar forma a la història de l’pop suec en els últims 5 anys, acreditant èxits que han acumulat més de mil milions de streams fins a la data. Ha escrit cançons per a artistes com Zara Larsson ( “Lush Life”, “Do not Worry Bout Em” & “TG4M”), Tove Styrke, Tinie Tempah, ALMA i Axwell, per nomenar alguns. Per això va rebre la seva primera nominació a l’Grammy suec a principis d’aquest any a la prestigiosa categoria de “Compositor de l’Any”.