Es diuen Kids from Mars i aquest divendres s’han presentat en societat amb August, una proposta suggerent on l’electrònica es barreja amb unes melodies on la veu d’aquests joves sorprèn per la seva maduresa.

I és que els cantants tenen 15 anys i són de Blanes! Els vam descobrir aquesta setmana gràcies a El Món a RAC1 i des de llavors que no han parat de rebre bones crítiques d’aquest debut, pel qual ben aviat podrem escoltar noves cançons.

L’Òscar ie l Roger es van conèixer a un combo d’una escola de música de Blanes i allà va sorgir tot. Van començar a quedar fora de les classes i a compondre plegats, fins que dos anys més tard va néixer el projecte Kids from Mars.
August és una cançó que recorda a un estiu que no acaba sortint com un esperava i que desitges que acabi ràpid.

- Publicitat -

Avui s’ha estrenat el videoclip del seu debut, obra de The BikeBros Movies.