La nit del passat dissabte, 30 d’abril, els barcelonins Kids From Mars van presentar-se al bar musical Heliogàbal. Va ser, sens dubte, un concert molt especial. Tal com ens van revelar el dia anterior al Festival Strenes de Girona, han decidit retirar-se dels escenaris per un temps.

Abans de començar, l’Òscar —veu i guitarra— va confessar que estaven molt emocionats per tenir entre el públic gent tan especial per a ells en aquesta última actuació. Dit això, el Roger va començar a fer sonar la bateria del que seria el primer tema de la nit: ‘Bájame a la Tierra’, del seu últim àlbum. Després de cantar ‘Estallido’, d’aquest mateix disc, van repassar algunes de les cançons del seu anterior EP, “I Don’t Know What You Feel but I Feel It Too”.

- Publicitat -

Entre cançó i cançó, l’Òscar anava demanant al públic tímid que s’acostés més a ells. El petit espai que és l’Helogàbal ho permetia, i així va ser com els espectadors van acabar aplegant-se davant d’ells. Aleshores va ser l’hora de tocar ‘August’, el primer senzill que van publicar com a Kids From Mars. Per això, van demanar als assistents que, si se la sabien, cantessin amb ells. Dit i fet, tothom els va acompanyar amb la veu de principi a fi.

Després d’interpretar altres senzills com ‘Sadflames’ o ‘Tenth’ i més cançons de l’àlbum “18”, s’anava acostant el final del concert. Les dues últimes cançons van ser les que van fer cantar, saltar i ballar tots els presents. Primer va sonar ‘Paisaje Letal’, que és la preferida del duo, però també del públic, perquè no van parar de moure’s en tota la cançó. I l’escollida per posar fi a l’actuació va ser ‘Ciudad Apagada’. Aquest va ser el punt culminant de la nit, en què els assistents ho van donar tot.

Kids From Mars en acabar el concert

Un cop acabat el concert, que va destacar per l’energia de l’Òscar i l’habilitat del Roger amb les baquetes, els Kids From Mars només tenien paraules d’agraïment per a tota la gent allà present. Van explicar que es volien donar un temps, però que aquesta retirada no era, ni de bon tros, definitiva.