Foto: Eli Penya

Qui no s’ha imaginat mai ser una superestrella? Posar-se davant del mirall i jugar en un món on res és impossible. D’això parla Sara Roy a “ALTER EGO”, el seu nou senzill, on crea un personatge que materialitza una de les seves il·lusions d’infantesa quan somiava en esdevenir una autèntica diva del pop.

Sara Roy, sempre natural i propera, expandeix el seu univers de la mà d’aquest alter ego que mostra la seva cara més atrevida i seductora. Una faceta que encara no havia gosat mostrar, inspirada per referents com Madonna, Spice Girls i tantes altres artistes que protagonitzaven les pàgines de la Superpop.

En definitiva, “ALTER EGO” és una cançó per jugar i deixar volar la imaginació. Un manifesting, a la vegada que una reflexió sobre els estereotips i el paper que tenen les grans dives del pop encara avui dia, en una indústria musical ferotge amb les dones: figures idolatrades, sovint deshumanitzades, a les quals se’ls exigeix ser impecables.

- Publicitat -

Aquest darrer avançament compta amb una producció de luxe firmada per Jordi Pinyot, Pep Saula i Genís Trani, que acaba de plasmar el canvi estètic i de sonoritat que està marcant la nova etapa musical de Sara Roy, ja esbossada en els seus darrers senzills. El seu segon disc, que es dirà també ALTER EGO es publicarà el 24 de novembre.

“ALTER EGO” compta amb un videoclip dirigit per Eli Penya, Laia Xixons i Oriol Guanyabens i rodat a Barcelona, que protagonitza el personatge atrevit, seductor, inaccessible i carregat de glamur que inspira la cançó.