Fetus publica avui divendres 11 d’octubre el seu nou àlbum “Càntir nou fa aigua fresca”, el cinquè àlbum de la banda. El grup segueix la mateixa tònica que els seus anteriors treballs “Sota,cavall i rei” i “La Serra  dels Perduts” on la metamorfosi entre la cançó de taverna, els sons d’arrel i el punk de garatge eren protagonistes.

Els empordanesos ens seveixen un disc regat de ratafia i ric en xefles on no es deixaran de posar el dit a l’ull on calgui. La majoria de les seves cançons encara conserven aquest esperit crític tant característic de la banda, tocant temes com el mal govern o la massificació i espoli turístic.

El ja tradicional so de punk de garatge que ens ofereix Adrià Jiménez a la bateria, Telm Terrades al baix, Guillem Caballero al teclat i Adrià Cortadellas a la guitarra i veu; s’agermanarà amb el so de taverna ofert pel sac de gemecs de Ricard Ros, el violí de Marta Barbero i l’acordió diatònic del mític Carles Belda. A més l’àlbum també compta amb la participació d’altres grups com les Testarudes. Tot produït per Joan Colomo.

- Publicitat -

L’estrena es fa avui 11 d’octubre a Manresa i també podrem gaudir del nou àlbum el 18 d’octubre a Banyoles, el 26 d’octubre a Reus, el 9 de setembre a Santa Coloma de Farners i el 12 de desembre a Barcelona, a la sala 2 de l’Apolo. Aquest últim porta aires de Gran Xefla i quan toquen a l’Apolo sempre hi ha sorpreses.

El disc ja està disponible per totes les plataformes i en format de disc i viníl.