“VAM NÉIXER PER FER AIXÒ” és el nou àlbum de Lluc, que s’estrena aquest divendres 27 de setembre. Encara que a ja tingui publicats tres àlbums i un EP, aquest darrer disc mostrarà un Lluc al 100%. Més de dos anys de feina que expliquen la trajectòria del cantant des que va començar a escriure les seves lletres als setze anys.

“Més que un disc, és una filosofia, un camí a seguir. Això no comença fa sis mesos a l’estudi, això comença al 2002. La vida són inputs i els hem convertit en cultura. La sensació de caminar així de la mà dels teus amics no té preu”, expressa textualment Lluc al seu Instagram.

La natura i el creixement humà es veuran representats en tots els temes musicals, unint melodies dolces amb el rap. Les lletres de les cançons mostraran tot allò que té l’artista al cap i la seva manera de veure el món.

- Publicitat -

L’àlbum conté nou cançons produïdes per Galgo Lento i jamzz. Alguns dels temes compten amb la col·laboració d’alguns artistes. ‘KILIMANJARO’ ja va estrenar-se fa més de tres mesos amb la Maig i ‘TEMPESTA’ amb enMatu fa tres setmanes. També podran escoltar-se altres temes amb Galgo Lento ‘NO SOM RES’, amb en Pol Bordas ‘FENG SHUI’ i ‘VERLAN’ amb LucVs.